زیتون درجه یک طارم خوشمزه غنی از آنتی اکسیدان را میان وعده بخورید تا از بدن خود در برابر چندین مشکل محافظت کنید.
فواید زیتون به دلیل خواص آنتی اکسیدانی غنی آن است. آنتی اکسیدان ها چه می کنند؟ خوب، آنها با استرس اکسیداتیو مبارزه می کنند و از اختلال در اجزای سلولی مانند DNA، لیپیدها و پروتئین جلوگیری می کنند و در نهایت آسیب سلولی را خنثی می کنند. آسیب سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو می تواند باعث دیابت، التهاب یا حتی سرطان شود.
گفته می شود، مصرف زیتون بهترین راه برای جلوگیری از استرس اکسیداتیو است. اما، زیتون حاوی چه آنتی اکسیدانی است؟ این مقاله به تجزیه غذایی زیتون، فواید، عوارض جانبی و بهترین راههای افزودن آن به رژیم غذایی میپردازد. ادامه مطلب
حقیقت خنده دار
اولین زیتون حدود 7000 سال پیش در نواحی مدیترانه کشت شد. با این حال، درخت زیتون ممکن است 20 تا 40 میلیون سال پیش به وجود آمده باشد.
این سزاوار ذکر ویژه است. مطالعات نشان می دهد که چگونه پلی فنول های موجود در زیتون دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند (1). مهمترین آنتی اکسیدان موجود در زیتون ویتامین E است که می تواند از شما و خانواده شما در برابر سرطان و بیماری های استخوانی محافظت کند.
سایر آنتی اکسیدان های قوی موجود در زیتون عبارتند از:
اولئوروپئین که به وفور در زیتون تازه و نارس یافت می شود.
این اولئوروپئین با رسیدن زیتون به هیدروکسی تیروزول تجزیه می شود.
تیروسول آنتی اکسیدانی دیگری است که ممکن است به سلامت قلب کمک کند.
و در حالی که اسید اولئانولیک ممکن است از آسیب و التهاب کبد جلوگیری کند، کورستین به کاهش فشار خون کمک می کند.
چرا اینقدر در مورد آنتی اکسیدان ها صحبت می کنیم؟ زیرا آنتی اکسیدان های موجود در زیتون تقریباً به تمام فواید آن کمک می کند. آنها مواد مغذی هستند که در صورت مصرف منظم می توانند زندگی و سلامتی شما را به طور چشمگیری بهبود بخشند.