متأسفانه، شکلات خارجی عمده همچنین منبع بسیاری از افسانه های سلامتی است.
دانشمندان هنگام مطالعه آن با چالش هایی مواجه می شوند، زیرا برخی از مواد تشکیل دهنده آن ممکن است با فواید آن مقابله کند.
پروفسور تیم اسپکتور یکی از بنیانگذاران علمی ZOE و محقق مشهور بین المللی در کینگز کالج لندن در پادکست اخیر ZOE Science & Nutrition توضیح داد که شکلات «از گیاهی می آید که برای ایجاد پیچیدگی زیاد تخمیر می شود.
بنابراین مخلوطی از فیبر و پروتئین و بسیاری از مواد مغذی ضروری و مواد شیمیایی دفاعی به نام پلی فنول ها.
این مولکولهای موجود در شکلات تلخ دقیقاً چگونه بر بدن شما تأثیر میگذارند؟
شکلات تلخ که حداقل 70 درصد آن کاکائو است، دارای مقدار زیادی مواد مغذی ضروری است.
سرشار از آهن، منیزیم، مس و منگنز است.
همچنین حاوی کلسیم، پتاسیم و روی و همچنین مقادیری از ویتامینهای A، B، E و K است.
به طور متوسط یک تخته شکلات تلخ 100 گرمی حدود 10 گرم فیبر دارد که برای سلامت روده شما مفید است.
بیشتر شکلات های تلخ حاوی مقداری کره کاکائو هستند که منبع اسید اولئیک چربی سالم برای قلب است.
با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید، شکلات همچنین حاوی قند و چربی های اشباع شده است.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی در برخی غذاها هستند که می توانند به جلوگیری از آسیب به سلول های بدن شما کمک کنند.
پلی فنول ها، مواد شیمیایی دفاعی طبیعی دانه کاکائو، نوعی آنتی اکسیدان هستند.
برخی از پلی فنول ها در طول فرآیند تولید از بین می روند.
با این حال، برخی از پودرهای کاکائو آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه های به اصطلاح فوق العاده مانند آکای، زغال اخته، و انار، و همچنین چای و شراب قرمز دارند.
مزایای آنتی اکسیدانی بالقوه شکلات به اندازه کافی قانع کننده است که یک مطالعه فعلی در حال بررسی آنها در مقیاس بزرگ است.
محققان با همکاری بیش از 21000 نفر در ایالات متحده، در حال بررسی این موضوع هستند که آیا مصرف مکملی حاوی دوز متمرکز از آنتی اکسیدان های موجود در شکلات برای سلامتی کلی مفید است یا خیر.