دنیای گستردهای از شکلهای ماکارونی لوله ای بلند رسماً نزدیک به 400 نوع را در بر میگیرد و بسیار بیشتر از آن زمانی که تفاوتها را از زبانی به زبان دیگر و منطقهای به منطقه دیگر در نظر بگیرید.
پاستا که به صورت رشته های بلند، لوله های محکم، نقاط ریز، ورقه های صاف و الگوهای فوق العاده پیچیده ظاهر می شود، یکی از تنها غذاهایی است که می توانید سال ها هر روز بدون تکرار یک لقمه بخورید.
این اشکال با یک هدف ایجاد شده اند، زیرا هر فرم به روشی منحصر به فرد و ظریف به سس تبدیل می شود.
دقیقاً به همین دلیل است که دانستن اینکه کدام پاستا را با کدام سس سرو کنید، می تواند لذت شما را از وعده غذایی افزایش دهد.
بسیاری از مناطق ایتالیا، بسته به نوع مواد اولیه محلی موجود، در طول نسلها شکل ماکارونی خود را ایجاد کردهاند.
بیگولی، اسپاگتی غلیظ و نودل مانند از ونتو وجود دارد.
trofie از لیگوریا، که با پستو عالی می شود.
strozzapreti، یا “کشیش خفه کننده” از Emilia-Romagna. و orecchiette، یا “گوش های کوچک” از Puglia.
برای گسترش دانش آشپزی شما، میخواهیم تفاوتهای بین پاستاهای مشابه را با جزئیات توضیح دهیم.
بهترین مکان برای شروع کار با اصول اولیه است.
ما در نهایت به خلاقیت های پیچیده تری مانند رادیاتوری، ساکتی و گارگانلی خواهیم رسید.
اما در حال حاضر، اجازه دهید با پنه، زیتی و ریگاتونی شروع کنیم.
قبل از اینکه در مورد اینکه چه چیزی این پاستاها را از یکدیگر جدا می کند صحبت کنیم، بیایید نگاهی بیندازیم که چه چیزی آنها را بسیار شبیه آنها می کند.
اول از همه، پنه، زیتی و ریگاتونی همگی پاستاهای توخالی و استوانهای هستند که با استفاده از فرآیند اکستروژن ساخته میشوند، جایی که خمیر با فشار از طریق قالب به شکل دلخواه در میآید.
به طور حکایتی تر، این سه پاستا خاص احتمالاً از محبوب ترین ماکارونی های دنیای شکل هستند.
به احتمال زیاد در حال حاضر حداقل یک جعبه پنه، زیتی یا ریگاتونی در انباری آشپزخانه خود دارید، و این عمدتا به دلیل تطبیق پذیری آنها است.