آیا نمی دانید ادویه سماق ضد چربی خون را از کجا بخرید؟
معمولاً میتوان آن را در بخش ادویهفروشیهای بسیاری از خواربارفروشیها یافت و در بازارهای تخصصی خاورمیانه نیز رایج است.
اگر مشکل دارید، می توانید آن را به صورت آنلاین نیز پیدا کنید، گاهی اوقات با قیمتی حتی پایین تر.
اگر می توانید مقداری سماق را به دست آورید، می توانید آن را در خانه نیز درست کنید.
آموزش های آنلاین زیادی برای طرز تهیه ادویه سماق وجود دارد، اما معمولاً شامل خشک کردن و درشت آسیاب کردن توت ها به شکل ادویه و سپس لذت بردن از دستور العمل های مورد علاقه شما است.
بنابراین چگونه میتوانید سماق را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از تمام فواید خوشمزه آن بهره مند شوید؟
این ادویه همه کاره را می توان در همه چیز از سس گرفته تا ماریناد استفاده کرد.
این یک عنصر اصلی در سالاد فتوش است و همچنین با گوشت و ماهی کبابی همخوانی دارد.
همچنین میتوانید روی سبزیجات پخته یا مخلفات کمی سماق بپاشید تا رنگ و طعم بیشتری پیدا کند.
گیاه سماق که بومی آسیای جنوبی و خاورمیانه است، به خاطر انواع توت های قرمز پر جنب و جوش خود که به آن دروپه نیز می گویند، معروف است.
این توت ها در پاییز کاملاً رسیده می شوند اما به تدریج در زمستان رنگ قرمز تیره تری پیدا می کنند و زمانی که غذا کمیاب می شود منبع مهمی برای تغذیه حیات وحش هستند.
از نظر تاریخی، سماق هزاران سال است که برای تقویت طعم و رنگ غذاها استفاده می شده است.
همچنین برای تقویت تولید شیر مادر، تسکین گلودرد و تسکین مشکلات گوارشی از آن به عنوان دارویی استفاده می شد و در چای دم می شد.
امروزه بخش مهمی از دستور العمل های ترکی، سوری و لبنانی باقی مانده است و همچنین در ترکیبات ادویه خاصی مانند زعتر استفاده می شود.
با افزایش محبوبیت، در انواع دیگر آشپزی نیز رایج تر می شود و می توان از آن در همه چیز از سوپ گرفته تا سالاد و غیره استفاده کرد.