تغذیه سالم در خانه با انجام این اشتباهات احمقانه فواید کشک را کاهش ندهید
تغذیه
با انجام این اشتباهات احمقانه فواید کشک خشک گاوی را کاهش ندهید
کشک که نیروگاهی از ریبوفلاوین، ویتامین A، B6، B12 و اسید پانتوتنیک است، دارای اسید لاکتیک است که به جذب مواد مغذی کمک می کند.
کشک برای برد! ارائه تصویر: Shutterstock
پارمیتا یونیال
تاریخ انتشار: 17 فوریه 2022، ساعت 18:00 IST
65
به این مقاله گوش دهید
کشک خشک محلی خامه ای، کمی ترش، بخشی از رژیم غذایی ما و اجداد ما از زمان ودایی بوده است. مردم در سرتاسر هند کشک را بعد از غذا یا به عنوان بخشی از وعده غذایی برای تقویت سلامت گوارش و ایمنی مصرف می کنند. از کشک برنج، رایتا، داهی چینی گرفته تا ماست، راه های زیادی برای مصرف این محصول شیر وجود دارد.
کشک که با ترش کردن شیر آب پز به طور طبیعی تهیه می شود، دارای طیف گسترده ای از باکتری ها است که سیستم گوارش ما را تغذیه می کند و ایمنی کلی را تقویت می کند. همچنین به عنوان جایگزینی سالم برای شیر برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند عمل می کند و نیاز به کلسیم و فسفر را تامین می کند. لاکتوز موجود در شیر با کمک آنزیم هایی که در تخمیر باکتری ها وجود دارد به اسید لاکتیک تبدیل می شود.
در طول پریود کشک بخورید
از این اشتباهات پرهیز کنید! ارائه تصویر: Shutterstock
کشک که نیروگاهی از ریبوفلاوین، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین B12 و اسید پانتوتنیک است، همچنین دارای اسید لاکتیک است که به جذب مواد مغذی کمک می کند.
در آیورودا، قوانین خاصی برای مصرف کشک خشک وجود دارد تا از حداکثر فواید آن برای سلامتی بهره مند شوید. دکتر دیکسا باوسار، متخصص آیورودا، اشتباهات کشک را که باید از آن اجتناب کرد به اشتراک گذاشت.
کشک آیورودا از نظر طعم ترش، طبیعت گرم، هضم آن سنگین است (مدت زمان بیشتری طول می کشد تا هضم شود)، چربی را افزایش می دهد (برای افزایش وزن مفید است)، قدرت را بهبود می بخشد، کافا و پیتا (واتا کاهش یافته) را افزایش می دهد و بهبود می بخشد. آگنی (قدرت هاضمه) می گوید.
با این حال دکتر بهاوسار توصیه می کند که هنگام مصرف کشک از موارد زیر اجتناب کنید:
* کشک مایع گوسفندی را نباید حرارت داد. در اثر گرم شدن خاصیت خود را از دست می دهد.
* بهتر است از مصرف کشک در افراد مبتلا به چاقی، اختلالات کافا، اختلالات خونریزی و التهاب پرهیز شود.
- منابع:
- تبلیغات: